hudgarnisonen - wellness for you 
Om salongen      Behandlingsmeny      Produkter      Presentkort      Erbjudanden     
Elisabeth Arden PRO produktur säljs exklusivt på Hudgarnisonen

 

   

Elisabeth Arden PRO

Elizabeth Arden PRO är ett helt nytt, professionell hudvårdsmärke, som endast säljs via auktoriserade hudterapeuter.

Forskningssamarbetet mellan en av världens mest väletablerade och välkända kosmetikabolag, Elizabeth Arden, och en av världens mest innovativa och ledande hudvårdsexperter, Joe Lewis, har resulterat i en ny, banbrytande generation av Cosmeceutical-hudvård: Elizabeth Arden PRO.

Joe Lewis är Cosmeceutical-forskare och känd för introduktionen av banbrytande hudvårdsteknologier och ingredienser, så som AHA-syran 1983, Idebenone-molekylen 2004 och Coffeeberry 2007. Hösten 2014 är det dags igen, när Sverige är ett av de länder som går i bräschen för världslanseringen av revolutionerande Elizabeth Arden PRO.

Det nya Cosmeceutical-märket vilar på avancerade patent*, kliniska studier och den nya hudvårdsmatrisen - Skin Health & Beauty Pyramid™**.

Tanken bakom Elizabeth Arden PRO, är att erbjuda enkla hudvårdsrutiner som ger maximalt effektiva lösningar för olika hudtillstånd. Hudvårdsrutinerna är baserade på Skin Health & Beauty Pyramid™ vilket innebär en avsevärd förenkling vid val produkter bland den fullproppade marknaden av ständigt nya teknologier, ingredienser och påståenden.

Produkter och behandlingar

Elizabeth Arden PRO erbjuder kompletta, effektiva och smidiga hudvårdsrutiner utifrån fem vanliga hudtillstånd

  • Blandhud/ Problemhud
  • Ojämn hudton
  • Mogen hud
  • Torr/Fuktfattig hu
  • Känslig hud

Den dagliga hudvårdsrutinen, kan dessutom kompletteras med multiaktiva produkter som verkar skyddande och stärkande för alla hudtyper.

För optimala resultat, rekommenderas hemmavårdsrutinen i kombination med salongsbehandlingar, där Elizabeth Arden PRO kommer med nya, professionella kemiska peelingar som ger både omedelbart och långsiktigt synliga förbättringar i huden.

     

Elmis Skincarebare mineralsspaceElizabeth Arden PRO

Hudgarnisonen • Brigadgatan 19, 587 58 Linköping • Tele 013-14 30 20 • E-post: info@hudgarnisonen.se • Internet: www.hudgarnisonen.se

Obs! Tänk på att avboka din behandling senast 24 timmar innan bokad behandling. Ej avbokad behandling debiteras. Avbokning kan endast ske på telefon 013-14 30 20.